Sărbători minunate, vă urează primarul mun.Soroca, Lilia Pilipețchi

0
181

Dragi soroceni!

În spiritul frumoaselor  tradiții străbune, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou vă aduc cele mai sincere urări de sănătate, bucurie, fericire și voie bună.

Fie ca magia colindelor și feeria Sfintelor Sărbători să Vă găsească în familie, alături de cei dragi sufletului vostru, iar Noul An 2022  să vă aducă bunăstare în casă, zîmbete voioase și fericire, linişte și pace în suflet, puterea de a vă bucura de fiecare clipă, realizarea celor mai nobile intenții, prosperitate, vise împlinite și armonie deplină!

Vă doresc din suflet ca Anul Nou să fie pentru toți un an cu mai multe realizări atât în plan familial, cât și profesional.

Anul 2021 a fost complicat pentru toţi, dar fiecare dintre noi a reuşit să depăşească, parţial sau integral problemele. Anul 2022 este aproape să-şi deschidă primele file încă necunoscute. Sperăm că va fi un an benefic şi ne va dărui prosperitate, bunăstare şi împliniri ce ne vor însoţi întregul an.

În spiritul tradiţiilor străbune de sărbătoarea Anului Nou şi a Crăciunului vă aduc urări de sănătate, bucuraţi-vă de pace, de căldura celor dragi. Dăruiţi din toată inima şi deschideţi-vă sufletele pentru a primi dragoste şi speranţe.

Să aveţi sărbători minunate!

Primarul municipiului Soroca,

Lilia Pilipețchi

PUBLICITATE