„Sărbători fericite” vă dorește primarul orașului Dondușeni, Ivan Belciug

0
150

Dragi cetățeni,

În ajunul Anului Nou și a Crăciunului, permiteți-mi, în numele primăriei Dondușeni, să vă doresc sănătate, în primul rînd, pace, fericire și bunăstare în fiecare casă, fie ca luminițele de pe Pomul de Crăciun, să se aprindă în fiecare casă, și în fiecare familie.

  Ne aflăm în fața unui nou an, în fața unui nou început pentru fiecare din noi. Este ca o pagină nouă, pe care urmează să o deschidem și de la care ne așteptăm la lucruri bune și la schimbări fericite.

 În pragul sărbătorilor de iarnă, întotdeauna  ne gândim asupra posibilităţilor și scopurilor noi pentru anul ce vine, în care putem construi viitorul, un viitor în care dialogul şi cooperarea să fie puncte de reper la rezolvarea problemelor şi la consolidarea unei comunităţi prospere şi unite.

Vă dorim să ningă asupra voastră cu pace, lumină și prosperitate. Să pășim cu încredere înainte și să menținem valorile comune.  Fie ca lumina sfântă din noaptea de Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet şi în casă, să vă umple inima de bucurie şi linişte, să vă dea putere de muncă pentru realizarea deplină a viselor, să vă aducă sănătate şi prosperitate. Vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi.

 La Mulți Ani și Crăciun fericit!

Cu profundă recunoștință,

Ivan Belciug, Primarul orașului Dondușeni  

PUBLICITATE