Raileanu Ion din s. Dărcăuți a devenit Campion național la Kickboxing!

0
588

Raileanu Ion originar din satul Dărcăuți a obținut Locul I, categoria de vârstă seniori, la Campionatul Moldovei la Kickboxing!

 De câțiva ani este stabilit la Bălți unde a și început antrenamentele. Practică Kickboxing de aproximativ 4 ani. Este prima dată când obține titlul de campion al Republicii Moldova la Kickboxing, anterior a mai obținut și alte locuri de 2 și 3.

„Mă simt foarte fericit și mulțumit de rezultatul obținut, relatează sportivul. Aș vrea să îndemn pe toți tinerii să practice sportul și să lupte pentru visele lor indiferent de obstacole sau alte greutăți întâlnite în timpul formării unei cariere sportive. Nu este ușor să obții un loc de frunte sau un titlu. Pe lângă succese, viața unui sportiv mai este înconjurată și de traume, înfrângeri, oboseală, dar prin muncă și stăruință ajungi să-ți atingi scopurile și să obții rezultatele dorite.”

În perioada 25 – 28 noiembrie 2021, Federația Națională de Kickboxing Oriental a desfășurat la Universitatea de Cultură Fizică și Sport Campionatul Moldovei la kickboxing WAKO la secțiunile K-1 și Kick light la adulți, juniori și cadeți, la care au participat peste 400 de sportivi din toată țara și oaspeți din Ucraina.

PUBLICITATE