Danu Rotaru:„Gabioanele sunt soluții sigure, frumoase și durabile”

0
831

Mai puțin folosite înainte, și tot mai mult prezente acum pe piață, gabioanele se impun ca o soluție modernă pentru grădină, casă, dar și ca element de decor modern și natural. Un design inovativ, transformă cadru de sârmă umplut cu pietre, în garduri, pereți, decorațiuni, mobilă și chiar decoruri în interiorul locuinței.

  • O soluție în acest sens este și Gabion.md, afacerea tânărului Danu Rotaru, originar din satul Șolcani, raionul Soroca. Ideea de a iniția o afacere în acest sens i-a venit în timp ce studia și muncea într-un domeniu asemănător.
  • În timp ce studiam la ASEM, eu, în paralel, lucram într-o firmă care se ocupa și de astfel de produse. Am fost angajat în vânzări, dar, desigur, mi-am făcut și o idee despre tehnologia muncii. Așa că, atunci când am decis să-mi încep propria afacere, am decis să încep cu această idee.
  • Deși este o tehnologie apărută abia în ultimii ani pe piața din regiune, clienții nu au ezitat să apară chiar de la bun început.
  • Am început să fac publicitate pe Facebook și Instagram. Îmi voi aminti pentru totdeauna prima comandă. A fost o construcție cu numele satului Șolcani. Literele din numele satului sunt din piatră ușoară, iar fundația structurii este realizată din culorile drapelului Moldovei.
  • Pentru ce modele se comandă cel mai des gabioane?
  • Cel mai des pentru garduri, mese și bănci, uneori chiar și în interior, inscripții și articole decorative. Iarna oferim clienților noștri produse decorative din sârmă cu ghirlande pentru curte sau gradină, precum căprioare, sănii, oameni de zăpadă, stele, globuri, brazi, doar forme abstracte. Experiența a avut succes din start, așa că o promovăm în continuare.
  • Câți angajați aveți în prezent în echipa dvs.?
  • Am început, în general, singur. Apoi am atras specialiști pentru producție. Dar încerc să optimizez costurile cât mai mult posibil. Aceeași contabilitate o fac eu, am ales specialitatea de contabil când am studiat la academie. Nu aveam de gând să lucrez ca și contabil, dar eram sigur că va fi util pentru afaceri. Și așa a fost.

Avantajele gardului din gabion:

– are o rezistență de peste 40 de ani
-nu necesită întreținere deosebită
-poate fi montat în orice sezon al anului
-oferă protecție împotriva vântului puternic și a zgomotului

În plus, comparativ cu cărămida, betonul armat și alte tipuri de garduri, gabionul este accesibil din punct de vedere financiar.

Colaborare în proiecte ambițioase

De curând Gabion.md și John Pix, administratori fiind doi tineri ambițioși, Danu Rotaru și Sergiu Ursachi, au realizat o nouă lucrare, și anume inscripția de la intrare în satul Ciripcău. Gabion.md a efectuat inscripția și baza acesteia, iar John Pix a efectuat drapelul din spatele acesteia. Lucrarea este una foarte reușită, iar proiectele frumoase vor continua, ne asigură tinerii.

Pagina web: Gabion.md
Email: info@gabion.md, gabionmd@gmail.com

PUBLICITATE