A decedat primarul satului Zastînca, Pavel Covalciuc, omul care a lăsat în urma sa lucruri frumoase…

0
1456

Primarul satului Zastînca, Pavel Covalciuc, a plecat în lumea celor drepți. Exprimăm sincere condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Cu profund regret colectivul primăriei Zastînca a aflat despre trecerea în neființă a celui care a fost Covalciuc Pavel, primarul satului Zastînca! Un om deosebit, cu suflet mare, care a lasat în urma sa lucruri frumoase!

Vei rămine mereu în amintirile noastre așa cum te-am știut: plin de viață și dornic de a face ceva frumos, un om, care a iubit cu tot sufletul satul natal. Sincere condolianțe rudelor și familiei îndurerate! ADIO, Domnule Primar Covalciuc Pavel! Odihnește-te în pace!!!„….

( Colectivul primăriei Zastînca )

„Colectivul IP Gimnaziului ,, Nicolae Cornea”, satul Zastînca, exprimă sincere condoleanțe familiei Domnului Covalciuc Pavel în aceste momente de mare tristețe. Vestea plecării sale pe neașteptate pe drumul veșniciei ne-a întristat și îndurerat pe toți. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe si durere.

Transmitem sincere condoleanțe și sentimentele noastre de compasiune familiei, și celor care l-au cunoscut și apreciat. Dumnezeu să-i dea odihna cea veșnică, iar familiei să-i dea tăria de a trece prin aceasta grea încercare.

( Colectivul IP Gimnaziului ,, Nicolae Cornea” )

”Cerul plânge… Suntem profund îndurerați, de veste tristă de plecarea dintre noi a unui om de vază al satului Zastinca Primarul Pavel Covalciuc.. „Un om deosebit, un lider, un om de cuvânt și onoare a plecat astăzi dintre noi.. ,, A fost un om de o rară cumsecădenie, un părinte exemplar și un prieten mereu săritor la nevoie. Va dăinui veșnic în amintirea și sufletele noastre, memoria despre cel care a fost un bun Primar, coleg, prieten. Adresăm condoleanțe familiei îndurerate. Fie ca bunul Dumnezeu să le aducă alinare și să le dea putere să treacă peste aceste momente de grea încercare și suferință. . Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”

(Colectivul IET „Andrieș” )

Cu profund regret am aflat despre trecerea în veșnicie a Domnului Primar Pavel Covalciuc. A fost un primar, care a lăsat în urma sa fapte și lucruri frumoase îndeplinite în toți anii cât a fost la conducerea satului. Era optimist, dar și cu simțul dreptății, era gata oricând să ofere un sfat sau să-și încurajeze prietenii, să ajute cu un sfat sau cu o vorbă caldă pe oricine din localitate.

Sincere condoleanţe familiei. Domnul să-l odihnească în pace și veșnic să fie în inimile tuturora care l-au cunoscut.

(Biblioteca publică Zastînca)

PUBLICITATE