Platforma E-Theatrum oferă copiilor acces online gratuit la spectacole și povești

0
19

Datorită unui proiect susținut de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, compania Quatum Media Creative, administratorul celei mai cuprinzătoare platforme digitale de teatru online din România, va oferi, online, tuturor copiilor din Republica Moldova, accesul gratuit la un număr de 10 spectacole de teatru și 100 de video povești pentru cei mici, povești spuse în fața camerei de luat vederi de actori celebri din România.

Potrivit informațiilor, în cadrul platformei e-theatrum.com, a fost creată o secțiune nouă, care poartă numele „Moldova”, secțiune în care au fost listate cele 10 spectacole de teatru și cele 100 de video povești pentru copii. Accesul la conținutul listat în această secțiune este gratuit și nelimitat și așa va rămâne timp de doi ani de zile, până la finele anului 2023. 

Potrivit celor mai recente date demografice, impactul estimat al acestui proiect este evaluat la un total de peste 300 000 de potențiali beneficiari, iar mulți dintre aceștia, copii din mediul rural, vor putea interacționa în premieră cu un astfel de conținut, având în vedere că acest proiect va fi comunicat către grădinițele și școlile de pe întreg teritoriul țării noastre. 

PUBLICITATE