Lucrările de reparație de la două instituții de învățământ din Drochia, inspectate de autorități

0
84

Lucrările de reparație în sala de gimnastică ritmică, în sala de dans și a unui bloc sanitar în subsolul clădirii I.P. Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” din orașul Drochia, au fost inspectate de președintele raionului Drochia, Alexei Vasilean.

Realizarea acestui obiectiv important pentru instituția de învățământ, este posibilă datorită demersului Președintelui raionului, Alexei Vasilean. Astfel, urmare acestuia, prin amendamentul deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, Alla Dolință, nr. 62 din 10.12.2020, din bugetul de stat au fost alocate mijloace financiare în sumă de 700,0 mii lei.

Totodată, pe parcursul zilei de astăzi, vicepreședintele raionului Drochia, Iurie Ostavciuc, s-a documentat asupra lucrărilor de modernizare a blocului central al clădirii I.P. Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” orașul Drochia.

Acestea cuprind: lucrări de termoizolare a pereților și renovare a acoperișului sălii de sport, sălii festive și a cantinei, suportate din contul mijloacelor financiare proprii.

PUBLICITATE