Mai multe instituții din satul Rudi, vizitate de președintele raionului

0
153

Astăzi, 1 octombrie, președintele raionului Soroca Veaceslav Rusnac, a efectuat o vizită de lucru în satul Rudi, unde a avut o întâlnire cu conducerea primăriei, unde au fost discutate problemele cu care se confruntă comunitatea.

După aceasta, împreună cu primarul s. Rudi Iurie Marin, au vizitat gădinița de copii ”Ingerașii”, care este frecventată de către 36 copii și recent a fost finisat sistemul de ventilare. Vizita a continuat la IMSP Centrul de Sănătate Rudi ”Ion Vasilache”, unde sunt efectuate lucrări de reparație a blocului sanitar și a cazangeriei, din surse financiare alocate prin decizia Consiliul raional în sumă de 55 mii lei.

La final, președintele raionului a vizitat și IP Gimnaziul Rudi, unde la fel se efectuază reparația blocului alimentar din sursele financiare alocate de către Consiliul Raional Soroca. Aici, Veaceslav Rusnac a avut o întâlnire și cu cadrele didactice, cărora le-a adresat un mesaj de felicitare cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ, care este sărbătorită la 5 octombrie.

PUBLICITATE