Un tânăr de 21 de ani, ucis în bătaie, în timp ce venise în vizită la bunica sa

0
803

Ieri, 18 iulie, ora 03.27, poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Nicoreni pe faptul că, în stradă are loc un conflict între un grup de tineri, comunică echipa.md. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, doi frați de 17 și 21 de ani, ambii locuitori ai mun. Chișinău, aflându-se în ospeție la buneii din s.Nicoreni, r-l Drochia, în rezultatul consumului de alcool, aflându-se în stradă în aceeași localitate, au avut un conflict cu un grup din patru tineri, locuitori ai satului Nicoreni, cu vârste cuprinse între 20 și 25 ani.

În timpul conflictului, tânărul de 21 de ani din Chișinău a lovit cu pumnul în față pe unul din grupul de tineri din localitate, apoi a plecat la domiciliul bunicăi. Ulterior, în jurul orei 03.15, un grup din cinci tineri, locuitori ai satului Nicoreni, au venit la domiciliul bunicii tânărului de 21 de ani și i-au cerut să iasă în stradă ca să clarifice situația. Cei doi frați, locuitori ai capitalei, au ieșit în stradă pentru a se clarifica.

La ora 03.37 tânărul de 21 de ani, locuitor al municipiului Chișinău, a fost depistat la sol, în stare inconștientă, de către mama sa, care a solicitat ambulanța. La sosirea acestora s-a constatat decesul tânărului.

PUBLICITATE