Incendiul în apartamentul din casa socială a distrus mai multe bunuri materiale

0
794

În seara zilei de 15 iunie pompierii din Soroca au intervenit la lichidarea incendiului, care a izbucnit într-un bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Ștefan cel Mare 132/1 din orașul Soroca.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:09. Conform datelor înregistrate, un apartament  cu două camere de la etajul 8 a fost cuprins de flăcări. La fața locului imediat au intervenit două echipaje de pompieri , care ajunși au stabilit că focul a cuprins mai multe bunuri materiale păstrate pe balconul locuinței.

Potrivit IGSU în timpul intervenției salvatorii au evacuat din apartamentele vecine 3 maturi și 5 copii pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele de ardere. Pompierii au reușit localizarea arderii către ora 19:47. Incendiul a fost lichidat la ora 20:01. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit, iar flăcările au distrus în totalitate bunurile materiale păstrate pe  balconul apartamentului și  parțial mai multe  bunuri materiale dintr-o cameră de locuit cu dimensiunile de 20 m2.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Sursa: dse.md

PUBLICITATE