Ședință privind situația epidemiologică și măsurile de prevenire a infecției cu COVID-19

0
174

La data de 23 martie 2021, în sala de ședințe a Consiliului Raional Soroca, a fost convocată ședința de lucru privind situația epidemiologică la zi și măsurile de combatere și prevenire a infecției cu COVID-19 în municipiul și raionul Soroca.

La ședință au participat dl Veaceslav Rusnac, Președinte al raionului Soroca, dna Svetlana Paunescu, vicepreședinte al raionului Soroca, Președinte a Comisiei Raionale Extraordinare de Sănătate Publică, dl Vladimir Guțu, șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrului de Sănătate Publică Soroca, dna Angela Rusnac, șef al Spitalului raional Soroca „A. Prisacari”, dna Liudmila Ciobanu, șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrului de Sănătate Soroca, dna Natalia Mazur, șef al Instituției Medico-Sanitare Publice Centrului de Sănătate Soroca Nouă „Ina Popescu”, dl Serghei Cebotari, șef al Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție Soroca, comisar-principal, dl Serghei Cioca, șef adjunct al Direcției Situații Excepționale Soroca, maior al serviciului intern și dl Fiodor Moraru, șef al Direcţiei Teritoriale pentru Siguranţa Alimentelor Soroca.

În cadrul ședinței a fost raportată situația epidemiologică la zi a infecției cu COVID-19 în municipiul și raionul Soroca, regimul de activitate al IMSP CS Soroca și IMSP CS Soroca Nouă „Ina Popescu”. Totodată, au fost formate grupurile de lucru mixte pentru combaterea și prevenirea infecției cu COVID-19, care își vor începe activitatea cu ziua de 24.03.2021.

APL de nivelul I și-au exprimat deschiderea și disponibilitatea în sensul colaborării cu APL de nivelul II și alte structuri în scopul combaterii infecției de COVID-19 și diminuării numărului de cazuri de îmbolnăviri. Structurile responsabile vin cu un apel către toți locuitorii municipiului și raionului Soroca de a respecta măsurile de protecție împotriva COVID-19, de a fi responsabili și conștienți în această perioadă foarte complicată pentru întreaga societate.

PUBLICITATE