Tinerii soroceni, tot mai activi și mai implicați

0
175

Consiliul Raionul Soroca și Consiliul Raional al Tinerilor au semnat la 4 martie un Acord de colaborare cu privire la participarea și informarea tinerilor. Documentul are drept scop participarea tinerilor la edificarea unei societăți democratice, consolidării parteneriatului între tineri și autoritățile publice pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă.

Președintele raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, a declarat că acest eveniment este în premieră. El a mulțumit tinerilor pentru munca care o fac, și efortul depus, la fel a încurajat tinerii să continue în același ritm pentru a obține noi succese și realizări.

  • Nu știu dacă există ceva mai important decât scopul pe care îl urmărim acum, tinerii noștri să-și găsească rostul în Republica Moldova. Scopul principal al Administrației Publice Locale este deschiderea noilor perspective pentru sporirea nivelului de activism civic, extinderea serviciilor de educație non-formală și dezvoltarea activităților de educare, de consiliere, de promovare a modului sănătos de viață în rândul tinerilor, – a precizat președintele.

La rândul său, președintele CRT, Robert Gatman, a adus mulțumiri conducerii raionului pentru susținerea tinerilor pentru realizarea activităților și subiectelor planificate în domeniul tineretului pe parcursul anului.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.