AO „Casa Speranțelor”: Cei mai buni în Promovarea Egalității de Gen

0
95
Captură video: Privesc.eu

Cei mai buni în Promovarea Egalității de Gen. De acest premiu s-a învrednicit Asociația „Casa Speranțelor” din Soroca. Premierea avut loc în cadrul evenimentului „Premiile Europene pentru societatea civilă – Comunități mai puternice”, organizat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova.  Asociaţia a creat patru locuinţe protejate şi a dezinstituţionalizat 20 de beneficiari din centrul de plasament Bădiceni.

Premiul a fost înmânat președintei AO „Casa Speranțelor”,  Valentina Onica, de către ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, care a multumit membrilor asociaţii pentru susținerea persoanelor vulnerabile.

La rândul lor, membrii asociației „Casa Speranțelor” spun că acest premiu este un imbold de a continua lucrurile frumoase întru susținerea persoanelor care au nevoie de ajutor.

AO „Casa Speranțelor” și-a început activitatea în anul 2001, iar în ultimii ani organizația a atras o atenție mai deosebită serviciilor sociale pentru persoanele cu dizabilități. Astfel, în ultima perioadă, aceste persoane dezvoltă abilități de lucru, de socializare, de trai independent, unele din ele fiind angajate în câmpul muncii.

PUBLICITATE