Condiții de agrement mai bune pentru drochieni

0
84

La Drochia implementarea proiectului ”Promovarea modului activ de viață și a interacțiunii comunitare prin crearea oportunităților de agrement in zona de revitalizare „Valea Curechiului” a orașului Drochia” se apropie de final.

Astăzi, au fost recepționate lucrările de amenajare a terenului sportiv. Un teren dorit și așteptat de către locuitorii acestui sector. Proiectul a urmărit creșterea atractivității zonei de revitalizare urbană „Valea Curechiului”, a nivelului de trai prin diversificarea oportunităților de petrecere a timpului liber pentru cei 4500 de locuitori ai zonei de revitalizare, una din activitățile proiectului fiind amenajarea acestui teren sportiv multifuncțional și a mobilierului stradal.

Bugetul total al proiectului este de 658 500 lei, contribuția Polish Aid constituie 344 000 lei, iar contribuția APL este de 314 500 lei. Acest proiect este finanțat în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020 – ediția Revitalizare Urbană, implementat de Solidarity Fund PL in Moldova , cu suportul Polish Aid, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politică Regională al Republicii Polonia.

PUBLICITATE