Participă la concursul ,,Superconsumatorul”

0
78

Agenția pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței (APCSP) a dat start concursului  republican de proză și poezie ,,Superconsumatorul”. Concursul ,,Superconsumatorul” se organizează în scopul susținerii, stimulării și promovării calității de consumator în rândurile elevilor. Organizarea, desfășurarea și generalizarea concursului sunt efectuate de către Comitetul organizatoric al Concursului, a cărui activitate se reglementează prin prezentul regulament. Cheltuielile pentru organizarea și desfășurarea Concursului vor fi acoperite de către APCSP . Premiile prevăzute de prezentul Regulament vor fi acordate atât de către APCSP, cât și de către partenerii Concursului, în scopul mențiunii și stimulării autorilor celor mai bune lucrări prezentate. Câștigătorii vor fi nominalizați cu diplome și premii.

 La concurs pot participa elevii claselor V-XII din toate instituțiile de învățământ (școli, licee) acreditate conform legislației în R.M. care au preocupări literare şi care doresc să-şi prezinte creaţiile într-o competiţie şcolară. Fiecare participant se va înscrie la concurs la cel puțin una din cele două mențiuni (sau la ambele dacă dorește): proză scurtă, poezie.

 Premierea câștigătorilor concursului va avea loc la 18 decembrie 2020 în cadrul evenimentului “Ziua ușilor deschise”. Prezența câștigătorilor în ziua premierei nu este obligatorie, iar în cazul lipsei acestora la eveniment nu vor pierde premiile obținute.

PUBLICITATE