La mulți ani, drochieni!

0
361
sursa: captură video

Dragi drochieni de pretutindeni și prieteni ai orașului nostru,

An de an, la 28 august, orașul Drochia îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul Hramului localității, Sărbătoarea „Adormirii Maicii Domnului”.

Pentru noi, locuitorii orașului Drochia, această zi este nu doar o tradiție frumoasă. Hramul orașului mai dovedește încă odată că Drochia este o comunitate a civilizației și a culturii, care ține la tradiția și valorile strămoșești.

Este o ocazie perfectă pentru a face unele bilanțuri, a revedea prietenii, a savura din bucate alese, a audia o muzică selectă și a ne uni împreună într-o horă a neamului.

Această zi de sărbătoare sper că aducă pentru fiecare drochian o sursă de bucurie și un îndemn de a fi mai buni, mai toleranți și mai activi la viața orașului nostru.

Noi, toți drochienii de pretutindeni, împreună, cei de acasă și cei care la moment sunt departe de baștină, reprezentăm imaginea şi pilonii oraşului. Vă îndemn să fim puternici, să trecem peste toate obstacolele ce apar în calea vieţii, fără a renunţa la speranţa şi credinţa pe care o purtăm fiecare în suflet.

Cu mare bucurie și deosebită plăcere, pot să afirm că orașul Drochia este pentru noi cel mai frumos loc din lume, cu cei mai deosebiți oameni, cu perspective foarte frumoase de dezvoltare și cu multe posibilități pentru un oraș modern, civilizat și european.

Vă mulțumim tuturor pentru că iubiți acest oraș și Vă implicați în crearea celor mai bune condiții pentru un trai decent și confortabil, aici, la noi acasă, la DROCHIA!

De asemenea, cu acest prilej, Vă urez tuturor multă sănătate, prosperare şi realizări frumoase. Fie ca această sărbătoare să aducă cele mai frumoase sentimente în casele fiecăruia. Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea, voia bună și optimismul!

La mulţi ani, Drochia, orașul nostru drag!

Cu respect, Nina CERETEU, Primarul orașului Drochia

PUBLICITATE