Apropie-te de iubirea ta!

0
190

„Nimic nu poate înlocui emoția unei confesiuni de dragoste. Cuvintele de iubire spuse la momentul potrivit le arata celor dragi cât de mult îi apreciezi, întărindu-vă şi mai mult legătura prin încărcătura lor emoţională. De aceea este important să alegem cu grijă cuvintele prin care ne exprimăm sentimentele. Este important să rostim aceste cuvinte, să împărtăşim emoţiile. Mai ales acum, când neclaritatea vieţii ne impune faţă în faţă cu mai multe semne de întrebare, probleme, situaţii de risc, într-un fel sau altul…
Aş vrea să-mi exprim careva gânduri de recunoştinţă. Primăvara a intrat năvalnic în drepturile sale, deschizându-ne inimile şi sufletele, înseninându-ne privirile. Îmi voi aminti mereu de zâmbetul tău cald care mă face să uit de griji, care mă ajută sa trec peste orice obstacol, care îmi dovedește că totul va fi bine! Chiar daca visurile noastre se vor pierde în neant, iar promisiunile vor fi spulberate de întorsăturile vieţii, te voi purta ]n gând pentru totdeauna. Au fost zile în care m-am simţit pierdută. Zile in care soarele refuza să îmi mai zâmbească, zile în care culorile dispar. Atunci îmi aduc aminte de privirea ta şi viaţa mea capătă un nou sens.
Cred în stele, cred în flori. Cred in promisiuni, în visuri. Cred în dragostea care durează o veşnicie. Cred în tine. Cred în noi!”
Valeria Cainarean,
oraşul Soroca

PUBLICITATE