Donăm ca să salvăm!

0
179

În aceste momente grele, fiecare din noi poate face o faptă bună, poate contribui la colectarea de fonduri pentru achiziționarea echipamentului necesar pentru Spitalul Raional Soroca. Soroca este unul din municipiile cele mai afectate de coronavirus. Lucrătorii medicali se află zilele acestea în linia întâi în lupta contra infecției cu COVID-19. Cunoaștem prea bine situația actuală. Nevoile sistemului medical depășesc cu mult orice scenariu de criză. Rotary E-Club Moldova International, se alătură eforturilor comune ale societății, de a prelua o parte din costurile sistemului medical în lupta împotriva coronavirusului de tip nou. La 1000 € colectați, sorocenii vor primi 5000 € de la Rotary International.

Rotary Club Soroca îndeamnă oamenii de afacere, sorocenii, care nu sunt indiferenți la situația gravă de azi, să doneze ”Pentru ei, cei care au grijă de noi!” pe platforma:

Donează aici: https://www.caritate.md/donations/pentru-ei-cei-care-au-grija-de-noi?fbclid=IwAR3ZRVZ7lzB_n-2Wps_RbfEYP58wMycRDwh9snNuFk_sj-MEhh_uF6izD0M – Menționează numele și localitatea.

Expediați un SMS cu conținutul 631 la:

2910 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

PUBLICITATE