Popasuri culturale în nordul țării

0
121

Angajații din domeniul culturii din raioanele: Soroca, Edineț, Dondușeni, Florești, Glodeni și Drochia sunt invitați să se înregistreze la proiectul ”Popasuri Culturale”, în care vor cunoaște, de la experți, mai multe despre bazele legislației în cultură, cum atragem fonduri și creăm parteneriate, cum organizăm activități de succes și altele.
Înscrierea la activitate se poate face accesând link-ul: https://forms.gle/jjNckNhbX9vwHNU49 , prin email: popasuriculturale@gmail.com sau la telefon: 062179055, 069617949. Ciolpan Dan – președinte ,,Cultural Events”.
Calendarul evenimentelor:
31 ianuarie (vineri) – mun. Soroca, str. Independenței nr. 74, Sala mică et. II.
1 februarie (sâmbăta) – or. Glodeni, str. Ștefan cel Mare 16, Casa Raională de Cultură.
2 februarie (duminica) – or. Florești, str. Avram Iancu nr. 142, Casa de Cultură.
7 februarie (vineri) – or. Edineț, str. Independenței 65, Casa de Cultură.
8 februarie (sâmbăta) – or. Dondușeni, str. A. Donici nr. 4 Casa Raională de Cultură.
9 februarie (duminica) – or. Drochia, str. 31 august 1989 nr. 11. Biblioteca Raională Drochia.
Proiectul ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” este implementat în parteneriat cu Centrul Analitic Independent, Expert-Grup, Asociația pentru Democrație Participativă ”ADEPT”, Asociația pentru Politica Externă APE și Asociația Obștească Centrul European Pro-Europa din Comrat.
Scopul Proiectului este de a contribui la dezvoltarea societății civile de nivel local din Republica Moldova care promovează și monitorizează transparența și responsabilitatea instituțiilor publice, inclusiv în implementarea Acordului de Asociere RM-UE.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), prin intermediul Programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.