Campioni amatori internaționali

0
149

La 26 octombrie, sâmbătă, în incinta Colegiului de Economie și Montaj din Mogilău, Ukraina, a avut loc spartachiada mixtă – internațională a elevilor și profesorilor din colegii, unde au participat și reprezentanți ai IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca. Această întâlnire face parte din planul activităților prevăzut în acordul de colaborare, încheiat de instituția noastră cu colegiile din Ukraina.
Spartachiada a inclus două probe: tenis de masă și minifotbal. Echipa de elevi tenisiști din Colegiul Tehnic Agricol din Soroca a învins categoric, 3:0, echipa gazdă și echipa Colegiului Auto și de Construcții din Bar. Două meciuri cu scenariu asemănător a avut loc și la profesori, unde profesorul Cecan M., învinge categoric 3:0 pe profesorul din colegiul gazdă, în al doilea duel, profesorul Pîrlii M., cedează și toată intriga rămâne pentru al treilea joc, unde, din partea Colegiului din Soroca, joacă directorul. Primele două partide el cedează, iar pe urmă, se mobilizează și învinge trei partide consecutiv, aducând victoria Sorocii. In jocul cu profesorii din Colegiul din Bar, de asemenea, după ce au jucat doi profesori, scorul devine 1:1 și, din nou, toată intriga rămâne în jocul directorului. După patru partide de joc, scorul este 2:2. In ultima partidă, directorul se mobilizează și câștigă categoric 11:5.
La minifotbal, între elevi chiar la începutul meciului este accidentat căpitanul și cel mai bun jucător din Soroca, Fedico V. În lipsa lui, elevii s-au plasat doar pe locul trei, obținând medalii de bronz.
La minifotbal între profesori, în jocul final, s-au întâlnit profesorii din Colegiul din Bar cu profesorii Colegiului din Soroca, au învins cei din Bar. Cele mai multe locuri premiante le- au avut profesorii și elevii IP Colegiului Tehnic Agricol din Soroca, care au obținut și Cupa transmisibilă.
Spartachiada va avea continuitate și va deveni una tradițională. Le mulțumim organizatorilor pentru ospitalitate și pentru activitatea culturală organizată elevilor.
Administrația IP Colegiul Tehnic Agricol din Soroca aduce mulțumiri doamnei Angela Mușenco, șefa Direcției de Învățământ Soroca, pentru ajutor în privința transportului.

Melnic A., profesor, IP CTAS

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code