Pasiune care fură privirile

0
52

Antreprenoarea Aliona Gulica are, mai nou, o pasiune care îi fură orele de recreaţie şi repaos. Prinde, cu acul , mărgea lângă mărgea, gămălie lângă gămălie, ca într-un final să iasă frumoase peizaje, chipuri de doamne mondene, icoane. Biserul are proprietatea de a fascina privirea, căci cuprinde în spectrul său mulţime de culori şi nuanţe care, se pare, râd pe pânza frumos înramată. Face gobelen de trei-patru ani.

Casele fiicei Svetlana din Soroca şi a fiului Alexandru din Chişinău abundă de tablourile cusute cu drag. Se pot lăuda cu asemenea cadouri şi cumetrii, rudele. La întrebarea dacă fiica sau nepoata i-au preluat pasiunea mi-a răspuns că nu. Svetlana are alte pasiuni, iar unica nepoată de la fecior, Amelia, este prea mică. Are un an şi şase luni. În schimb nepoata de la soră, Cristina, a încercat, i-a plăcut, şi acum la fel brodează… Pe atunci era studentă la Universitatea de medicină din Chişinău.

Nepoţilor de la fiică, Nicu şi Alexandru, le place foarte mult pasiunea bunicii şi de fiecare dată când ea finisează ceva exclamă:

– Ce frumuseţe!

Această frumuseţe încălzeşte sufletul şi inima dnei Aliona şi nu-şi imaginează cu ce altceva s-ar ocupa în serile lungi de iarnă.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code