Un nou oficiu poștal la Baroncea, raionul Drochia

0
338

Recent, locuitorii satului Baroncea din raionul Drochia au avut parte de inaugurarea oficiului poștal nou, care oferă clienților posibilitatea beneficierii de servicii în condiții moderne.  În cadrul evenimentului, Veaceslav Dragot, șef Direcție Logistică a Î.S. ”Poșta Moldovei” a mulțumit autorițăților publice locale pentru terenul oferit cu titlu gratuit, pe care a fost amplasat oficiul poștal. La fel, acesta a urat angajaților succes în prestarea serviciilor și a menționat faptul că Î.S. ”Poșta Moldovei” nu încetează procesul de renovare. „Câtva timp în urmă a mai fost inaugurat un asemenea oficiu la Zgurița, iar în cel mai apropiat timp urmează încă o inaugurare în satul Șuri”, a menționat Dragot.

https://www.facebook.com/1586247704944113/videos/463283940914183/

Prezent la eveniment a fost și vicepreședintele raionului Drochia, Vitalie Josan, care nu a ezitat să-i felicite pe toți și să mulțumească conducerii întreprinderii pentru lucrurile frumoase. „Astăzi asistăm la un eveniment deosebit pentru satul Baroncea – deschiderea acestui frumos oficiu poștal nou, al treilea la număr, deschis în raionul Drochia, și pe această cale țin să mulțumesc conducerii Î.S. ”Poșta Moldovei” pentru oportunitatea de a avea un așa oficiu” a declarat  Vitalie Josan.  Directorul Centrului de Poștă Bălți, Vasile Guțu, i-a felicitat pe toți clienții și angajații întreprinderii și a menționat că noul oficiu poștal este unul util și bine amenajat

În cadrul discursului său, directorul Centrului de Poștă Drochia, Anatolii Bugai, a menționat condițiile în care au lucrat până în prezent angajații și a adresat cuvinte de mulțumire pentru atitudine și sârguiță.

În final, șefa oficiului poștal, Tatiana Godorojea a mulțumit tuturor celor care au contribuit în realizarea acestui frumos proiect.

 

PUBLICITATE