Adolescentul de 15 ani, care a avut de suferit în urma incidentului la o piscină din Soroca, transportat cu un echipaj SMURD la Chișinău

0
3235

În după amiaza zilei de sîmbătă, 4 august, un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se scălda într-un bazin din Soroca, iar altul a ajuns în stare critică, la spital, fiind internat în secția reanimare. Adolescentul de 15 ani a fost transportat astăzi la Chișinău cu un un echipaj aero-medical SMURD din Iași, potrivit datelor oferite de  IGSU acesta a suferit din cauza loviturii puternice în regiunea capului în timpul aflării în piscină.

Video:Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Echipajul SMURD a preluat pacientul de la medicii din Soroca. Pe parcursul zborului, minorul a fost monitorizat de către echipa de medici și paramedici SMURD Iași. După aterizarea pe stadionul Dinamo din capitală, minorul a fost transportat în mod de urgență la Institutul Mamei și Copililui din mun. Chișinău pentru următoarele intervenții medicale. Potrivit rudelor, în ziua tragediei, tinerii sărbătoreau la piscină ziua de naștere a adolescentului de 15 ani, iar tragedia s-a întîmplat dintr-o simplă joacă.

Cauza  exactă a decesului tînărului de 18 ani urmează a fi stabilită în urma expertizei medico-legale.

PUBLICITATE