Cu ochii pe comercianți

0
226

În urma controalelor inopinate efectuate de către inspectorii DRSA Drochia, împreună cu inspectoratul de poliție, în localitatea Ochiul Alb au fost depistate un șir de neregului și anume comerț cu produse alimentare în locuri neautorizate, lipsa condițiilor de păstrare și comerț a produselor alimentare, transportarea produselor în transport neautorizat etc. În rezultat au fost  întocmite 4 acte de control, o prescripție  și 3 procese verbale contravenționale.

Au mai fost depistate 4 unități de transport din care se comercializau păsări de diferite specii și vârstă. Inspectorii au constatat lipsa documentelor de însoțire a păsărilor. În rezultatul controlului, carne și produse din carne de proviniența necunoscută  nu au fost depistate.

Totodată, pe parcursul săptămânii trecute, de către inspectorii secților sănătatea plantelor, control semincer și siguranta produselor alimentare, au fost efectate controale inopinate și în piețele din orașul Drochia. Au fost verificate condițiile de comerț a produselor alimentare de origine nonanimală și produse de uz fitosanitar.

În rezultatul au fost întocmite 2 acte de control, 2 prescripții, s-au retras din consum 125 kg de produse alimentare și s-a întocmit un proces verbal.

PUBLICITATE