Peste 20 de cicliști vor ajunge în această seară la Soroca

0
145
Foto: facebook.com/Mihai Cecan

În această seară la Soroca vor ajunge peste 22 de cicliști, care participă la o cursă pentru o acțiune nobilă. Cicliștii au pornit în această dimineață din capitala țării, destinația finală fiind oraşul Braşov din România. Acțiunea face legătura dintre Hospices of Hope Moldova cu centrul Hospice Casa Speranței din Brașov, România, contribuind astfel la creșterea gradului de conștientizare și responsabilizare cu privire la promovarea serviciilor de îngrijire paliativă, și la colectarea de donații pentru bolnavii incurabili de la sate. Bicicliștii au fost provocați nu doar să urce munții și să treacă frontierele țării pe bicicletă, ci și să colecteze câte 500 EUR fiecare pentru cauza Hospices of Hope Moldova.

Participanții la cursă vor parcurge aproximativ 750 de km, în 5 zile, iar după prima oprire care va fi la Soroca, cicliștii vor trece prin Iaşi, lacul Bicaz, Sighişoara şi Braşov.

Foto: facebook.com/Mihai Cecan
Foto: facebook.com/Mihai Cecan

Evenimentul se desfățoară pentru a treia oară, în acest an fiind susținut de ambasadorul României şi cel al Marii Britanii în Moldova.

Foto: facebook.com/Mihai Cecan
PUBLICITATE