Cine este cea mai frumoasă fată din raionul Florești?

0
1849

Șapte tinere din raionul Florești au concurat pentru titlul de cea mai frumoasă fată-Miss Florești 2018. Concursul a avut loc la data de 21 aprilie în casa de cultură. Ivanes Irina, Calmatui Catalina, Mădălina Dăguţă, Irina Bogdan, Spinei Agnesia, Ana Trinchineţ şi Olga Enişevschi au fost cele care au demonstrat că merită acest titlu.  Fiecare din cele 7 participante s-a impus prin originalitate, susținând cu brio toate probele concursului.  Tinerele și-au demonstrat talentul, frumuseţea, ingeniozitatea, fiind apreciate de un juriu format în totalitate din bărbați,Cocerovschi Anatol-șef Direcţia Agricultură şi Alimentaţie, Cegurean Valeriu-șef Secţia Construcţii, Isac Boris-director Şcoala de Arte Floreşti și Costanda Igor-profesor/coreograf Şcoala Muzicală „N.Sulac”. Membrii juriului au menționat că nu a fost deloc usor să o aleagă pe cea mai bună participantă. Aceștia au luat în considerare nu doar frumusețea, dar si alte calități. Toate participantele s-au ales cu câte un titlu din partea juriului.

După lungi dezbateri, juriul a înmânat coroana de Miss Florești 2018, concurentei Irina Ivanes, eleva L.T.”Ion Creangă”, urmată de Cătălina Calmaţui, Vice Miss raionul Floreşti.
Miss Gingăşie-Ana Trinchineţ
Miss Inginiozitate-Olga Enişevschi
Miss Tandreţe-Irina Bogdan
Miss Eleganţă-Agnesia Spinei,
Miss Simpatia juriului-Mădălina Dăguţă

Toate domnişoarele la finalul concursului au fost decernate cu menţiuni a cîte 500 lei, diplome, și flori. Partenerul media al concursului „Ziarul Nostru” a oferit titlul „Simpatia publicului” şi menţiune de 500 lei participantei Olga Enişevschi.  În cadrul evenimentului auvenit cu mai multe cântece elevele Şcolii de Arte Muzicale „Nicolae Sulac”, Formaţia muzicală de la Centrul de Creaţie (elevii L.T.”A.Cehov”), Formaţia muzicală al L.T.”I.Creangă” și cîştigătoarea „NextSTARFloreşti”-Bianca Movilean. Concursul Miss Florești a fost organizat de Direcţiei Cultură, Turism, Tineret şi Sport în parteneriat cu Consiliul raional al Tinerilor.

PUBLICITATE