Un bărbat şi un copil de 2 anişori au ajuns la spital, în urma unui accident

0
426
Foto: IP Soroca

Un șofer și o fetiță de 2 anișori au ajuns la spital cu mai multe traumatisme, după ce automobilul în care se aflau, s-a izbit într-un copac. Accidentul s-a produs în amiaza zilei de duminică, 4 martie, în localitatea Voloviţa, raionul Soroca.

Șoferul, originar din Chișinău, aflându-se la volanul automobilului Toyota Avensis, avea exces de viteză prin localitate și evitând tamponarea cu un alt automobil de model Vaz, condus de un șofer din satul Vasilcău, a derapat de pe carosabil si ca urmare s-a tamponat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul automobilului Toyota a fost transportat cu o mașină de ocazie la Spitalul Raional Soroca, pentru ingrijiri medicale, pînă la sosirea grupei operative și a echipajului INP.

  În urma măsurilor întreprinse la fața locului și cercetării cazului  s-a stabilit  că șoferul mașinii de model Vaz s-a eschivat cu tot  cu automobil, iar în scurt timp a fost stopat de către angajații plutonului Soroca-Florești.  Fiind bănuit de stare de ebrietate la volan, conducătorul auto a fost supus testării alcooloscopice cu aparatul Drager,  rezultatul fiind de 0,86 mg/l.  În momentul stopării mijlocul de transport a fost examinat și s-a depistat că între cele două mijloace de transport nu a avut loc o coliziune, a precizat specialistul superior auto de stat, inspectorul principal, Sergiu Lozan.

În urma accidentului rutier conducătorul automobilului accidentat s-a ales cu o fractură a piciorului stâng, iar fetița de 2 ani a suferit mai multe leziuni. Alte circumstanțe se stabilesc.

PUBLICITATE