Parteneriatul „Poliția – Comunitatea” își spune cuvântul în raionul Florești

0
154

Pe parcursul acestor zile, poliția raionului Florești a acționat pe drumurile înzăpezite și a acordat ajutor persoanelor care au avut de suferit din cauza condițiilor meteo nefavorabile.
Totodată, angajații poliției în comun cu reprezentanții autorităților locale și S.A. „Drumuri -Soroca” au întreprins acțiuni de dezăpezire a drumurilor locale și au intervinit prompt la deblocarea mai multor mijloace de transport din nămeți.
La data de 14 ianuarie în apropierea satului Gvozdova, raionul Florești, un automobil de model Ford Tranzit a derapat de pe carosabil și a ajuns într-un șanț, fiind blocat în nămeți.
Conducătorul automobilului în vârstă de 37 de ani, locuitor al or. Florești, nu s-a ales cu careva traumatisme. Polițiștii au intervenit prompt și împreună au reușit să deblocheze mijlocul de transport.

Totodată angajații Inspectoratului de poliție Florești au fost alături și de persoanele în etate din localitățile raionului, acordându-le ajutor la dezăpezirea curților și la muncile casnice.

Foto: IP Florești

PUBLICITATE