200 de copii au un nou teren de joacă

0
332
Foto - www.facebook.com

Copiii din orașul Ghindești, r.Florești, vor avea o copilărie mai fericită. În centrul localității a fost amenajat un teren de joacă modern, în care s-a investit peste o sută de mii de lei.Alături de micuți, de deschiderea terenului de joacă s-au bucurat și părinții acestora, care de acum încolo vor ști că picii lor vor fi în siguranță. Astfel, prin amenajarea terenului cu diferite obiecte destinate distracției copiilor, autoritățile au reușit să-i mulțumească și pe părinți, mai ales că aici nu prea există alte destinații unde aceștia ar putea să iasă cu copiii. Proiectul a fost realizat cu suportul deputatului Eugen Nichiforciuc, care a fost prezent la inauguraea terenului de joacă.

-Aici sunt copii, care chiar trebuie susținuți, deaceea am decis că copii trebuie să aibă un loc de distracție. Le doresc micuților să fie fericiți alături de părinți, iar părinții să le fie acasă, s[ munească aici.

Potrivit primarului orașului Ghindești, Mihai Bulat, pentru viitor se planifică lărgirea terenului de joacă.

-Aici vrem să deschidem pe viitor un complex de joacă pentru copii. Înțelegem bine că este foarte scump, iar copii noștri sunt mai scumpi pentru noi și viitorul țării de mîine sunt copiii de astăzi.

De noile condiții de joacă vor beneficia circa 200 de copii.

PUBLICITATE