Comisia Situații Excepționale Soroca, convocată de urgență în legătură cu prăbușirea coloanelor de la intrarea în Parcul „Mihai Eminescu”

0
91

Comisia Situații Excepționale Soroca, a fost convocată de urgență, în urma vântului puternic, care a prăbușit la pământ, coloanele de la intrarea în Parcul „Mihai Eminescu”, din municipiu. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. În cadrul ședinței, s-a hotărât ca să fie solicitat unui expert tehnic, pentru a investiga cauza prăpușirii coloanelor, care au o vechime de circa 50 de ani și dacă acestea pot fi restabilite și montate la loc. Până atunci, intrarea în parc, a fost eliberată, pentru accesul în siguranță a pietonilor, iar coloanele, au fost duse la depozitul Serviciului de Amenajare și Înverzire Soroca.

Din cauza vântului puternic, un brad a fost doborât la pământ, în sectorul Soroca Nouă. Din fericire nimeni nu a avut de suferit. Lemnul pomului, a fost dus la depozitul Serviciului de Amenajare și Înverzire, ca ulterior, să fie repartizat conform regulamentului.

PUBLICITATE