„Vârsta de aur” a sărbătorit Ziua Femeilor

0
116

La Soroca a avut loc o serată literar-muzicală dedicată Femeii, realizată în parteneriat cu Organizația Raională a Veteranilor, Secția Cultură și Turism Soroca și Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu”. În cadrul activității au fost recitate creații proprii de către fosta educatoare din Regina Maria doamna Iulia Stepanciuc și studenta Colegiului „M. Eminescu” – Ceban Jana, au răsunat melodii în interpretarea studenților Colegiului de Arte „N. Botgros”. Au fost adresate mesaje de recunoștință femeilor din partea Primăriei Soroca, în persoana vice-primarului Veaceslav Ursu, membrilor Organizației Veteranilor. Și sigur că nu putem să nu menționăm aportul moderatoarei acestui eveniment – Tamara Boboc-Coșciug, care i-a dat farmec acestuia.

Femeile prezente la sărbătoare aduc mulțumiri președintei Organizației Veteranilor din Raionul Soroca, doamnei Claudia Ivanov pentru munca depusă și colaborarea fructuoasă pe parcursul multor ani în cadrul clubului „Vârsta de aur”.

Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul potrivit pentru a le spune femeilor cât de mult înseamnă ele pentru noi. Să le mulţumim pentru tot ceea ce am învăţat de la ele: cum să dăruim necondiționat, cum să avem încredere în noi. Femeia: mama, sora, bunica sunt cele care ne iubiți fără a cere nimic în schimb, și ne oferiți sprijin şi încurajări când aveam nevoie… – să fiți mereu fericite, iubite și stimate – dragele noastre.

Sursa: bibsadoveanusoroca

PUBLICITATE