Un tânăr a murit subit după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei părintești

0
475

Un tânăr a murit subit, după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei părintești, în timp ce se întorcea de la o zi de naștere. Cadavrul acestuia a fost găsit de către tatăl său, la domiciliu din localitatea Pocrovca, din raionul Dondușeni, precizează PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 34 de ani, care ar fi fost împreună cu părinții în ospeție la sora sa, din aceeași localitate, unde au sărbătorit ziua de naștere a cumnatului. În timp ce se întorceau acasă, acesta s-ar fi împiedicat și ar fi căzut jos lovindu-se puternic cu capul de pragul casei părintești. În urma căderii, acesta s-a ales cu mai multe echipoze la cap, însă nu a chemat ambulanța, pentru că a spus că se simte bine.

A doua zi, mama bărbatului a depistat că acesta nu prezintă semne de viață. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul tânărului.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus autopsiei pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

Sursa: pulsmedia.md

PUBLICITATE