Cum vor sărbători sorocenii Ziua orașului?

0
378

De Ziua orașului Soroca activitățile vor înceape cu liturghia de sărbătoare, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, unde, tradițional, după slujbă, în jurul orei 11.00, va fi organizată și o Masă de binefacere. Programul sărbătorii va continua cu întâmpinarea oaspeților- 9.30-10.00.

Începând cu ora 10.00 pe stadionul municipal se vor desfășura mai multe activități sportive, iar în parcul „Gr. Vieru” copii vor avea parte de diferite distracții. „Steluțele sorocene” vor delecta publicul începând cu ora 15.00; între orele 17.30-19.00 – Festivitatea de gratificare a persoanelor cu merite deosebite din diferite domenii, iar de la ora 19.00 va începe Concertul cu participarea artiștilor din Chișinău- Olga Ciolacu, Aura, formația „DoReDos” și alții, și trupa „Nemuritorii” din România.

Primarul Lilia Pilipețchi va veni cu un mesaj de felicitare pentru soroceni la ora 21.50. Autoritățile au decis că nu vor fi utilizate focurile de artificii, în legătură cu situația din țara vecină. Pentru sărbătorirea Hramului și a Zilei orașului, primăria a preconizat circa 500 000 lei. Ținând cont de faptul că, pe parcursul a doi ani sărbătoarea nu a fost marcată din motivul pandemiei, conducerea mun. Soroca speră ca atmosfera sărbătorii să fie resimțită de locuitorii municipiului și oaspeții acestuia.

Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca

PUBLICITATE