DGE Florești și managerii școlari au făcut totalurile anului de studii

0
1197

Managerii școlari din instituțiile de învățământ din raionul Florești s-au întrunit astăzi în cadrul unei ședințe de totalizare, organizată de Direcţia Generală Educaţie Floreşti, unde au făcut totalurile anului de studii, dar și a proiectelor educaționale inițiate de direcție.

Unul din proiectele inițiate de Direcţia Generală Educaţie Floreşti a fost “48 de cărți în 48 de instituții”, o provocare prin care, rând pe rând, managerii instituțiilor au oferit colegilor din alte instituții cărți pentru promovarea lecturii în școală.

“Profesorul merituos”, proiectul desfășurat în parteneriat cu Ziarul Nostru, în pagina Odiseea Pedagogică, a fost cel care a scos în evidență activitatea pedagogilor care și-au dedicat o viață școlii.

Proiectul “Citim o sută de povești” pentru elevii din  clasele primare, a motivat atât învățătorii, copii, dar și părinții acestora să revină la cărțile cu povești.

Comunitatea educațională din Florești, săptămâna aceasta desfășoară Săptămâna “Port ie cu mândrie”, în acest context, la întrunirea managerilor școlari, aceștia au ținut să vină în ii și cămăși naționale. Potrivit șefei Direcţiei Generale Educaţie Floreşti, Diana Pantaz, în proiectele inițiațiate sunt implicate toate instituțiile de învățământ din raion.

Acțivitățile demarate în școli sunt o motivație de a se afirma, atât pentru profesori, cât și pentru elevi, susțin directorii instituțiilor.

În semn  de apreciere pentru activitatea de succes și pentru aportul depus la îmbunătățirea indicatorilor de performanță, managerii instituțiilor de învățământ au primit diplome din partea Direcţiei Generale Educaţie Floreşti.

PUBLICITATE