LA GURA CĂINARULUI SE MUNCEȘTE DIN GREU

0
839

Comuna Gura Căinarului din r-nul Florești, se bucură de circa 1700 de oameni gospodari. Comuna cuprinde localităţile Gura Căinarului și Zarojeni. Renovarea drumurilor din comună, iluminarea stradală, extinderea reţelelor de alimentare cu gaze, dar și cu apă, crearea locurilor de muncă, sunt necesităţile stringente ale localităţii. Potrivit primarului dar și oamenilor din sat lucru se face în toate aceste direcții. Oamenii sunt mulțumiți și apreciază munca primăriei.

Aliona Cojocaru, primar com. Gura Căinarului: ” La început de mandat am promis să rezolvăm problema cu apa, drumurile, gazificarea, iluminarea. Iluminarea este finalizată, gazificarea ne-a mai rămas o mahala, centrală de lângă primărie, se lucrează în această direcție. Pe drumuri punem mare accent, doar în această toamnă am reparat 2 km, și alți 460 de m, au fost renovați în variată albă, astă primăvară. Avem în plan să finisam pavarea trotuarelor din sat și a curții gimnaziului. La căminul cultural  din Zarojeni, s-a făcut o reparație foarte frumoasă. În fiecare an ne străduim să facem lucruri bune pentru comună cei drept din puterile și bugetul primăriei. Avem și sponsori, agenți economici care se implică. Echipă de fotbal, ansamblu dansatori si taraf ”Doina Răutului” care participă la toate fetivalurile, sunt susținute cu transport din partea agenților economici. Am fi vrut mai multe lucruri să facem pentru cetățeni, ne-am dori drumuri cu asfal dar nu în variantă albă dar facem tot după posibilități. Eu sunt la al doilea mandat și încă am de învățat, ca să fii un primar bun consider că e nevoie de experiența a  3-4 mandate. Cu ajutorul Domnului le facem pe toate.”

”Dna primar se străduie pentru sat, drumurile le repară, diverse festivaluri,promovează tinerii, este și echipă de fotbal. Avem în sat traseu de gaz, apă, canalizare. Avem și un parc amenajat în sat, plantat cu flori, mereu are grijă să fie ordine, curat.”

”Dnei primar, Aliona Cojocaru, îi dăm nota 10 pentru activitatea pe care o face în satul Gura Căinarului. Face drumuri, trotuarul la școală la reparat, a sădit flori la Căminul Cultural, la parcul sătesc și la grădinița ”Albinuța”. Ne primește și ne ajută de fiecare dată când avem nevoie.”

”Muncește mult dna primar. Drum , iluminare, apeduct, gazificare. Din punctele propuse în campania electorală le atinge pe toate.”

”Drumurile sunt făcute, lucrări au fost făcute și la cimitir și la grădiniță.”

”Despre d-na primar pot să spun doar cuvinte frumoase și bune. Este o femeie cultă, deșteaptă, dacă își propune ceva neapărat o scoate la capăt, ne mândrim cu așa primar. Pe 5 septembrie cu ajutorul dnei primar împreună cu secția de cultură, am organizat un festival ”Bagheta Muzicală”.

PUBLICITATE