Lucrurile frumoase se fac împreună

0
412

La Colegiul de Studii Integrate al USPEE „C.STERE” deja a devenit o tradiție organizarea unei activități de salubrizare a parcului orășenesc.
Tinerii se implică cu drag, printre copaci se aud voci zglobii și glume, activitatea se transformă într-o competiție, care echipă va umple prima sacul și-l va aduce la locul inițial stabilit.

  • Fiecare din noi e responsabil de mediul unde trăim, spune Daniela Sapojnic, eleva în cursul întâi la specialitatea Jurisprudență. Azi facem ordine și venim cu un mesaj către oameni să nu lase gunoi în urma lor, e simplu, ți-ai pus rămășițelor in pachet și le-a ai dus la tomberon, iar data viitoare poți veni iarăși la odihna într-un loc curat și frumos.
  • De ce mă implic? Pentru că dacă nu o fac tinerii, cine o va face? zâmbește Alexandru Jardan, un alt elev implicat. Am fost chemați să ajutăm și nu am ezitat
    Îmi place să fac lucruri utile, îmi place să particip la activități alături de colegii mei
    In scurt timp 12 saci de gunoaie erau plini, depozitați pe marginea drumului. Directoarea colegiului, Angela Croitor a spus că există i înțelegere prealabilă cu Gospodăria comunală și dlor vor prelua sacii în scurt timp.
    Uimitor e faptul că în scurt timp, un volum destul de mare de deșeuri au fost colectate și evacuate, respectiv, daca in fiecare toamna, mai mulți tineri s- ar implica, rezultatele ar fi extraordinare.
PUBLICITATE