Covid-ul a mai răpus un medic din Soroca

0
154

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale a anunțat astăzi despre decesul unui medic din Soroca, este vorba despre Alexandra Creciun (Zisman). Ea activa în calitate de medic chirurg în cadrul Spitalului Raional Soroca. Alexandra Crăciun a fost transferată  la data de 10 noiembrie, de la Spitalul Raional Soroca la Institutul de Medicină Urgentă, iar în această dimineață a pierdut lupta cu viața. Aceasta avea 67 de ani.

  • Cu profund regret, MSMPS anunță decesul dnei Alexandra Crăciun, în vârstă de 67 ani, care activat cu profesionalism și dedicație în calitate de medic chirurg, la Spitalul Raional Soroca. Exprimăm sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace, – scrie MSMPS.
  • COVID-ul a mai răpus un MEDIC din Soroca. După o luptă îndelungată cu boala, s-a stins din viață Creciun Alexandra Ion. Sincere condoleanțe familiei din partea colectivului SR Soroca. Veșnică amintire și să-i fie tărîna ușoară. Dumnezeu să o aibă în paza sa,  – a semnat Spitalul Raional Soroca.

Într-o postare a fiicei regretatei, se anunță că – cortegiul funerar va ajunge în Soroca, luni în jurul orelor 12:30 și va opri la Spitalul Raional. De acolo se va merge la biserica de lângă spital, în curtea căreia se va ține slujba de înmormântare. Înhumarea va avea loc la cimitirul evreiesc.

Cei care au apreciat-o, sunt bineveniți să își ia rămas bun.

Astăzi 1712  cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 105 852 cazuri. Astăzi, la Soroca au fost confirmate 10 cazuri noi de noul tip de coronavirus. E de menționat faptul că pînă acum în raionul Soroca au fost confirmate  1 687 de cazuri de infectare cu covid 19, fiind înregistrate  45 de decese.

PUBLICITATE