Mulțumim vouă!

0
111
Poză simbol

Dragi drochieni,

Ne menținem bine, deși cu toții am obosit de această stare de carantină și situație de urgentă, dar rezultatele se văd conform statisticii publicate zilnic, pentru ce chiar vreau sa Va mulțumesc!!!

Mulțumim pentru responsabilitatea Dvs, pentru că Vă pasă de Dvs și de cei dragi, pentru că respectați regulile de igienă, atât de necesare în aceasta perioadă, pentru că păstrați distanța socială și Vă echipați cu mănuși și măști, pentru că stați acasă și ieșiți doar în cazuri de maximă necesitate, pentru că ajutați persoanele în etate cu produsele necesare, astfel încât ei să evite ieșirea din casa! Va mulțumim!!!

Mulțumim cadrelor medicale pentru grija față de locuitorii noștri, atât medicilor de familie, celor din spital cât și celor de la AMU Drochia!!!

Mulțumim polițiștilor pentru supravegherea respectării regulilor carantinei și a ordinii publice!!!

Mulțumim poștașilor pentru că au asigurat cu pensii pensionarii la domiciliu!!!

Mulțumim lucrătorilor din secția salubrizare pentru că au grijă ca orașul nostru, indiferent de situația în care ne aflăm, sa fie curat!!!

Mulțumim lucrătorilor de la IM ”Apă Canal” pentru dezinfectarea regulată a străzilor, curților blocurilor multietajate și a locurilor publice!!!

Mulțumim vânzătorilor, farmaciștilor, lucrătorilor care furnizează produse alimentare la magazine!!!

Mulțumim agricultorilor și producătorilor locali, care în ciuda dificultăților enorme pe care le întâmpina acum, continuă să producă și să ne asigure pe noi toți cu cele necesare!!!

Mulțumim tuturor care în această perioadă grea sunt la datorie, punându-și în pericol sănătatea lor și a celor dragi, dar și Dvs celor care stați acasă, chiar dacă e foarte greu și poate chiar deja insuportabil, trebuie să rezistăm și să depășim, împreună această situație dificilă!!!

Sănătate tuturor și să ne ajute Dumnezeu să păstrăm la fel situația!!!

Nina Cereteu, primar al orașului Drochia

PUBLICITATE