Familiile defavorizate susținute de salvatori și polițiști

0
756

Circa 150 de familii defavorizate din municipiul Soroca vor beneficia de ajutoare. Astfel, persoanele vor primi pachete cu produse alimentare, pentru a depăși mai ușor situația actuală de carantină instituită pe teritoriul municipiului. Pachetele vor fi distribuite, prin intermediul colaboratorilor IP Soroca.

Susținerea persoanelor din familii vulnerabile este desfășurată în contextul Zilei Salvatorului, sărbătorită la data de 5 aprilie, mesajul fiind – „Noi salvatorii suntem la datorie iar voi stati acasă”. Acțiunea este organizată de Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Astăzi, 5 aprilie, își sărbătorește ziua de naştere șeful DSE Soroca, colonel al serviciului intern, BORŞ Mihail, cu acest prilej întreg colectivul îl felicită, dorindu-i multă sănătate, prosperare, putere de muncă şi succese.

La mulţi ani!

P.S. Amintim, că fiecare din noi poate face o donație pentru Spitalul Raional Soroca ”A. Prisacari” .

Donează aici: https://www.caritate.md/donations/pentru-ei-cei-care-au-grija-de-noi?fbclid=IwAR0-PCGq9wLluOAkvXj5cQQWZQK_zdXr5g6nLQL9i91SUPGDwWuH3rcbouE

Indică numele și localitatea Soroca.

Rotary Club Soroca și Ziarul Nostru îndeamnă agenții economici, sorocenii, să vină cu o donație pentru prin achiziționarea de echipamente medicale și materiale sanitare pentru spitalul raional Soroca.

Dacă reușim să colectăm cel puțin 1000 de euro, Rotary International va veni cu un aport suplimentar de 5000 de euro donație pentru Instituţia Medico-Sanitară Publică, Spitalul Raional Soroca ”A. Prisacari”. Fii alături de noi în inițiativa de combatere a COVID-19.

PUBLICITATE