A fost găsit suspectul în cazul omorului de la Mălcăuți

0
278

Polițiștii au reținut la data de 13 mai, un tânăr de 21 de  ani, originar din s.Mălcăuți, raionul Soroca, suspectat de omorul unei femei de 77 de ani, din aceeași localitate. În cadrul investigațiilor operative, polițiștii au stabilit că, tânărul se adăpostise într-o casă părăsită, în apropiere de victimă, iar în noaptea de 8 spre 9 mai,  a pătruns în casa bătrânei, prin forțarea geamului, după care i-a legat mâinele, cerându-i bani.

La un moment dat, femeia a reușit să iasă afară să ceară ajutor, dar suspectul a ajuns-o și i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a plecat într-o direcție necunoscută. În urma leziunilor primite, femeia a decedat. În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițițiștii au identificat un suspect, care a fost dat în orientare.

În casa în care se adăpostea, polițistii au depistat mănuși, funie etc., bunuri ce ar demonstra implicarea acestuia la săvârșirea infracțiunii. La moment, suspectul este retinut pentru 72 de ore. Ulterior, procurorii urmează să înainteze demers privind arestarea acestuia.

Acesta riscă de la 15 pâna la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

PUBLICITATE