O nouă grupă, deschisă în Grădinița nr.17 din Soroca

0
1352

Bucurie pentru mai mulți micuți de la Grădinița Nr.17 „Cheița de Aur” și părinții acestora. În instituție a fost deschisă o nouă grupă. Aceasta este amenajată cu tot necesarul, copiii dispun de sală de joacă și dormitor, toate dotate cu mobilier nou.

Aceasta este frecventată deja de 17 micuți, cu vârsta de 2.5 – 3 anișori. La inaugurarea noii grupe au participat autoritățile locale, părinții și angajații instituției. Totodată, preotul Ștefan Călugăru, a oficiat o slujbă și  a sfințit încăperea.

Aceasta este cea de-a 13-a grupă în instituție, susține Olga Corbu, directoarea grădiniței. Părinții copiii cărora frecventează această grupă sunt bucuroși și recunoscători că micuții lor vor petrece timpul într-o grupă proaspăt reparată.

Potrivit primarului Victor Său, pentru deschiderea noii grupe au fost alocați circa 500 mii lei din bugetul municipal. În semn de mulțumire pentru suportul adus la deschiderea unei noi grupe, copii din grădiniță au venit în fața oaspeților cu cîntece, dansuri și poezii.

Grădinița Nr.17 din Soroca este frecventată de peste  300 de copii.

PUBLICITATE