Valeria Cebotari, premiantă la ”Constelația Talentelor”

0
317

După trei zile de concurs, Valeria Cebotari, membră a studioului “Bravo-Star” din Soroca a revenit acasă cu premii și titlul ”Miss Princesa 2018”, cu diploma de gradul I la secțiunea Vocal Popular pentru cântecul ”Rău mă dor, ochii mă dor” și diploma de gradul II la secțiunea Vocal Estradă, printre copiii de 10-12 ani. Două luni au durat pregătirile tinerei sorocene pentru acest concurs al talentelor .

– E pentru prima dată când particip la festivalul-concurs ”Constelația Talentelor”. Impresiile pe care le-am acumulat sunt dintre cele mai frumoase. Imediat după eveniment am primit numeroase mesaje de felicitare, precum și propuneri de a participa la alte concursuri de acest gen. Chiar dacă m-am pregătit cu multă aspirație, nu m-am așteptat la aceste premii. Am avut emoții și le-am transmis prin cântec, fapt care cred că a contribuit la acest rezultat. Vreau să aduc mulțumiri profesorilor de muzică Ludmila și Valeriu Ceban, nanilor mei, părinților, precum și doamnei Renata Gațcan care a creat cele trei ținute pentru concursul de modeling, una în stil popular, alta – de seară și ultima – la alegere, a menționat  Valeria.

Festivalului-concurs internațional de cântec, artă vocală, artă instrumentală, dans și modeling ”Constelația talentelor”, ediția a II-a, a fost organizat de către Asociația Moldova și Minoritățile sale” Club UNESCO, în incinta Teatrului de Revistă ”Ginta Latină” din Chișinău, în perioada 19-21 octombrie 2018.

PUBLICITATE