O fetiță s-a înecat în timp ce se juca lîngă un bazin

0
393

Durere fără margini într-o familie din satul Bădiceni, raionul Soroca. O fetiță de 11 ani, s-a înecat în timp ce se juca cu sora ei  în preajma unui bazin de acumulare a apei. Surorile se aflau în cîmp, în apropierea satului, împreună cu părinții când s-a întâmplat tragedia. La un moment copilele s-au depărtat de părinți și din neatenție fata a căzut în bazinul care se afla pe teritoriul fostei ferme, iar sora acesteia nu a putut să o salveze. Trupul neînsuflețit al copilei a fost scos din apă de către localnici.

Odată cu încălzirea vremii, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează cetățenii despre respectarea normelor de securitate în apropierea bazinelor acvatice și în timpul scăldatului, întru evitarea pierderilor de vieți.

Totodată reprezentanții DSE atenționează că oricine poate cădea pradă apelor, dacă nu ţine cont de propria securitate. Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile recomandă părinţilor să nu permită copiilor mersul la scăldat, fără supravegherea celor maturi, iar odată aflați în apropierea bazinelor acvatice, părinții trebuie să fie mereu cu ochii pe copii.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.