Transportul public în vizorul polițiștilor

1
533

Angajații Serviciului Securitate Tehnică şi Accidente Rutiere împreună cu  specialistul primăriei, verifică activitatea transportului public din orașul Soroca. Recent în cadrul unei întâlniri cu conducătorii microbuzelor de rută, oamenii legii au desfășurat acțiuni de informare referitor la respectarea intervalului de timp pentru deplasare și neadmiterea transportării pasagerilor supranormă, pentru a preveni accidentele rutiere. Șoferii au mai fost atenționați referitor la opririle microbuzelor în alte locuri decât stațiile din oraș, fapt care determină crearea ambuteiajelor, mai ales pe străzile principale.

Potrivit polițiștilor transportarea persoanelor al căror număr depăşeşte numărul de locuri prevăzute în caracteristica tehnică a vehiculului, se sancţionează cu amendă în mărime de la 600 la 750 lei şi 3 puncte de penalizare.

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. Apropo rutiera galbena cu numarul de inmatriculare SR BR 423 mai des sa fie oprit si controlat ca el nici nu respecta regulile de circulatie si nu merge pe la toate oprirele mai ales la puskina ca el de la cetate se ridica direct in deal si soferul vorbeste cuvinte necenzurate varog luati masuri

Comments are closed.