În memoriam Valentina Pletniuc. Când se stinge o flacără o aprinzi din nou, iar când se stinge o viață, o plângi mereu

0
935

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. La vârsta de 68 de ani, Valentina Pletniuc, s-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urmă un gol imens. Singurul loc, de unde nu o poate lua nimeni, este inima celor dragi unde va rămâne veșnic. Timp de 44 de ani și-a dedicat viața activității în Colegiul Pedagogic din orașul Soroca,  19 ani conducând cu succes această instituție. A fost mereu apreciată pentru calitățile deosebite cu care a înzestrat-o bunul Dumnezeu, o profesoară și o conducătoare remarcabilă, mamă și soție extraordinară și o femeie puternică. Acum, însă, soarele vieții a apus pentru această ființă atât senină. În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să aline durerea.

  • Colectivul Ziarul Nostru exprimă sincere condoleanţe rudelor şi apropiaţilor. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar apropiaților  să dea tăria să treacă prin această grea încercare.
  • Consiliul raional Soroca exprimă sincere condoleanţe rudelor şi apropiaţilor a celei care a fost Valetina Plentniuc şi este alături în aceste clipe de grea cumpănă. Fie-i ţărâna uşoară şi amintirea veşnică
  • Tudor şi Ionela Frunză sunt profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a fostului director al colegiului pedagogic „Mihai Eminescu” din Soroca Valentina Pletniuc. Am fost cunoscuţi de jumătate de secol, eram prieteni de familie, ne împărtăşeam bucuriile, ne ajutam la o necesitate. Ne vine greu să credem că s-a săvârşit această nedreptate, rupând din dragostea noastră o fiinţă scumpă, inteligentă şi mult apreciată în societate. Exprimăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, prietenilor şi colegilor răposatei. Ne va fi mereu dor de tine, Valentina.

Video: Colegiul ,,Mihai Eminescu” din Soroca

PUBLICITATE