Moș Crăciun a ajuns în casele a două familii cu mulți copii din Soroca

0
350

Două familii cu mai mulți copii din orașul Soroca l-au avut ca oaspete pe Moș Crăciun. Moșul a venit însoțit de Secretarul de Stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, pe domeniul transporturilor, Sergiu Bucătaru, care a ținut să aducă în casele şi sufletele copiilor bucuria sărbătorilor de iarnă. Familiile au beneficiat de dulciuri pentru copii și mai multe pungi pline cu toate cele necesare pentru masa de sărbătoare. Potrivit oficialului, astfel de acțiuni  sunt deja o tradiție la nivel de minister, acestea fiind promovate pe întreg teritoriul țării.

Deja a devenit o tradiție ca în ajunul sărbătorilor de iarnă să fim mai aproape de cetățeni, în special de fa,iliile social-vulnerabile. Astfel și astăzi am venit cu un ajutor pentru câteva familii din orașul Soroca, pentru a le îndulci sărbătorile de iarnă. Am venit cu cadouri, am venit cu dulciuri, cu produse alimentare, ca sărbătorile de iarnă, sărbătorile de Crăciun, să fie pe deplin resimțite de aceste familii, pentru a le adduce bucuria în casele lor.Este o acțiune pe care încercăm să o promovăm și să o dezvoltăm, pe întreg terotoriul Republicii Moldova, a menționat Sergiu Bucătaru, secretar de Stat (domeniul transporturilor), Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Cu daruri pentru copii a venit și președinta ONG-ului „Razele Viitorului” Claudia Ivanova, care a i-a bucurat pe cei mici cu mai multe jucării și hăinuțe. Copii au mulțumit pentru cadouri și rând pe rând au spus oapeților câte o poezie.

Sergiu Bucătaru le-a transmis gazdelor un An Nou şi un Crăciun fericit, dorindu-le tuturor multă sănătate, răbdare, optimism şi încredere că anul care vine va fi unul mai bun.

 

PUBLICITATE