Accident grav, o persoană a decedat, altele două în stare gravă la spital

0
1224
Foto: IP Soroca

O persoană a murit, iar alte două au ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a tamponat într-un copac. Tragedia a avut loc în seara de 25 septembrie pe drumul ce leagă satul Redi-Cereșnovăț de traseul național.Din cauza vitezei excesive, şoferul automobilului de model Mercedes a pierdut controlul volanului  în timp ce se afla într-o curbă periculoasă, la aproape 200 de metri de traseul principal.

Potrivit Ludmilei Sochircă, ofițer de presă al IP Soroca, conducatorul auto de 35 ani și un pasager de 29 de ani sunt locuitori ai satului Racovăț, iar celălalt pasager era o femeie din satul Redi-Cereșnovăț.

În urma impactului unul din pasageri a decedat pe loc, iar conducătorul auto și al 2 pasager s-au ales cu multiple  leziuni corporale grave.Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală pentru ,,Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport care a provocat decesul unei persoane”.

În cazul în care i se va dovedi vinovăţia, conducătorul auto riscă închisoare de la 4 la 8 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 4 la 5 ani.

Foto: IP Soroca
Foto: IP Soroca
Foto: IP Soroca
Foto: IP Soroca

 

PUBLICITATE