Termeni și condiții

      Publicația Periodică ,,Ziarul Nostru Web” SRL este o companie media ce și-a propus încă din faza inițială informarea corectă, echitabilă și echidistantă a publicului din regiunea de nord a țării despre principalele evenimente ce se desfășoară în zona lor geografică.

Datorită Ziarului Nostru, în fiecare joi ajunge în casele a peste 7000 de abonați informația referitoare la activitățile consiliilor locale și raionale (Soroca, Drochia, Dondușeni, Ocnița,  Florești), sunt promovate adevăratele valori din regiuni, sunt încurajați elevii exemplari din instituțiile de învățământ, tinerii din cadrul consiliilor elevilor și prezentate ofertele de angajare în câmpul muncii oferite de întreprinderile regionale, cât și implicarea în diferite proiecte, acțiuni de voluntariat. Economie, agricultură, sănătate, cultură, social, protecția consumatorului sunt rubrici permanente, care au drept scop de a informa operativ și echidistant cititorul. Toate aceste informații și multe altele, sunt livrate săptămânal  celor 23 000 de cititori, într-un ziar cu un format inedit, ce se desfășoară pe 12 pagini, și zilnic celro și 35 000 de urmăritori din mediul online.

Implicare

Unul din obiectivele Ziarului Nostru este să implicăm în societatea în care trăim cititorul, să contribuim la starea de bine a oamenilor de lângă noi. La activ avem campanii de colectare a fondurilor, cu implicarea cititorilor ziarului și partenerii de colaborare din mediul societății civile. Reflectăm destinele eroilor reportajelor noastre, care de multe ori datorită implicării și mediatizării se schimbă spre bine după ce sunt făcute publice poveștile de viață și problemele cu care se confruntă.

Echipa Ziarului Nostru

Toți jurnaliștii din cadrul redacției se conduc de standardele jurnalistice stipulate în Codul deontologic al jurnalistului din Republica Moldova.

Parteneriate

Suntem convinși că succesul nostru depinde, în sensul larg, de felul în care reușim să ne facem utili, într-un mod relevant pentru fiecare abonat în parte. De aceea dezvoltăm parteneriate noi, de lungă durată, cu instituții și organizații din domenii cât mai diverse. În acest mod putem să facem schimb de experiențe și bune practici, care să ne ajute să oferim clienților noștri un ziar interesant și util.

Abonare

Acasă este acolo, unde ai un teanc de ziare pe masă. Noi, îți oferim posibilitatea să te simți  acasă, orinde ai fi, abonând Ziarul Nostru, pentru că suntem cea mai mare familie din nordul țării. Astfel, vei afla toate știrile din localitatea ta.

Ziarul Nostru este un grup de jurnaliști care optează pentru accesul la informație al tuturor cetățenilor și oferă conținutul său pe gratis on-line, sau la prețuri foarte mici pentru abonarea edițiilor tipărite.

Ziarul oferă abonament la un preț rezonabil pentru edițiile tipărite și edițiile PDF. Dacă sunteți peste hotarele țării, puteți să procurați varianta PDF care va ajunge pe e-mail, în fiecare zi dimineață de joi, în orice colț al lumii, sau să obonați online pe cei dragi de acasă pentru varianta tipărită a Ziarul Nostru, care ajunge, cu ajutorul poștașilor, în orice localitate din R.Moldova.

Astfel, dorim să eliminăm obstacolul geografic ce se află în calea distribuirii ziarului tipărit, să diversificăm profilul abonaților, pentru a le aduce la cunoștință cele mai actuale știri din regiunea de nord a țării. Toate acest obiective vor putea fi atinse prin procurarea versiunii electronice.

Abonează-te acum, la secțiunea https://ziarulnostru.info/abonare/ procesul nu va dura mai mult de 5 minute.

Publicitate

Ziarul Nostru oferă spațiu publicitar entităților care doresc să se promoveze pe platformele Ziarului Nostru: ziare tipărite, pagină web, rețele sociale.

Contacte

Publicația Periodică “ZIARUL NOSTRU WEB” Societatea cu Răspundere Limitată (SRL)

Telefon: 069326061

Email: ziarul.nostru@yahoo.com

Adresa: Republica Moldova, mun.Soroca, Str. Barbu Lăutaru 5, ap.2

https://ziarulnostru.info