Ședință privind finalizarea lucrărilor la Muzeul de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat” din Soroca

0
9

Ședință tehnică în implementarea proiectului, cu privire la finalizarea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului ,,Valorificarea Patrimoniului Istorico-Cultural al Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN) prin reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat” din municipiul Soroca”.

În data de 12 septembrie 2023, Președintele raionului Soroca dl Veaceslav Rusnac a participat la ședința tehnică cu toate părțile implicate (proiectantul, antreprenorul, directorul și responsabilul tehnic) în implementarea proiectului, cu privire la finalizarea lucrărilor de construcție în cadrul proiectului ,,Valorificarea Patrimoniului Istorico-Cultural al Regiunii de Dezvoltare Nord (RDN) prin reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie „Nicolae Bulat” din municipiul Soroca”, organizată de către Agenția de Dezvoltare Regională Nord.

În carul ședinței s-au verificat mersul lucrărilor detaliat. În prezent lucrările la acoperiș, lucrările de tencuială și vopsire pe interior, lucrările de electricitate pe interior, instalarea vitrinelor pentru exponate sunt executate la 100%, la fel este instalată și copertina de la beci.

Amintim, că proiectul are un buget de 7 602 398,42 lei după schimbările și completările efectuate și sunt însușite 4 693 678,95 lei, însemnând că nivelul de executare constituie 65%.

La moment se lucrează intens la galerie, construită de la 0, ajunsă la peste 50% executare, totodată, în curând vor începe lucrările de tencuială și vopsire pe exterior, cât și așezarea pavajului.

PUBLICITATE