La Soroca se pregătesc echipamentele și personalul necesar pentru a începe reabilitarea drumului Soroca – Arionești – Otaci

0
1735

Lucrările de reabilitare a drumului Soroca – Arionești – Otaci sunt în toi. Drumarii sunt în faza de pregătire pentru construcția propriu-zisă a acestui tronson (etapa la care antreprenorul pregătește toate resursele, echipamentele, personalul și materialele necesare pentru a începe lucrările efective de reabilitare a drumului).

În paralel, au început lucrările de trasare topo-geodezica pentru a permite efectuarea terasamentul și reabilitarea părții carosabile. Acest pas este necesar pentru respectarea proiectului de execuție.

Tot în aceste zile, a fost dat start lucrărilor de curățare a șantierului și aprovizionare cu materiale de construcție. Suplimentar, se elaborează planul de organizare a traficului pentru perioada de construcție a drumului. Planul este necesar pentru a nu crea blocaje și probleme pentru șoferii care se deplasează pe acest drum în timpul reabilitării. Așa cum am promis, în trei ani vom avea un drum european, – comunică Andrei Spînu, Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale într-o postare pe o rețea de socializare.

PUBLICITATE